top of page
Sarah ingen baggrund_edited_edited_edited.jpg

Jeg hedder Sarah

Og jeg er fødselsterapeut

Jeg er uddannet fødselsterapeut og jeg brænder for at støtte og vejlede par eller solomødre til en bedre fødselsoplevelse.

Alle ønsker en god fødselsoplevelse, men presset forud for fødslen kan blive stort og frygten endnu større.

 

Det handler dog ikke om at være god eller dårlig til at føde, men derimod hvad du har gjort for at forberede dig på fødslen.

 

Og jeg vil gerne være der til at hjælpe jer godt på vej til at tage styringen af jeres kommende fødsel, så I føler jer trygge og selvsikre.

Min tilgang og mål

Som person er jeg meget rolig, nærværende og tillidsfuld. Jeg tager udgangspunkt i jer og jeres ønsker, så vi får et skræddersyet forløb, der passer præcis til jeres behov.

 

Det betyder, at jeres forløb altid vil starte med en forventningsafstemning, hvor vi gennemgår, hvad I har af forventninger til mig og forløbet, og jeg fortæller jer om mine tilgange og arbejdsmetoder.

Jeg har en holistisk tilgang kroppen og fødslen. Det betyder, at jeg tror på, at god fødsel danner det bedste fundament for barnets fremtidige udvikling og en positiv begyndelse på forældreskabet.

Jeg har en holistisk tilgang kroppen og fødslen. Jeg tror på, at god fødsel danner det bedste fundament for barnets fremtidige udvikling og en positiv begyndelse på forældreskabet.

 

Mit mål er at klæde gravide og par godt på, så de føler sig klar til at gå ind til en fødsel og forvente det uventede. Den gode fødsel vil i sidste ende resultere i, at færre kvinder vil gå i stykker i underlivet og at begge forældre reducerer risikoen for at udvikle fødselsdepression.

Min vej til at blive
fødselsterapeut

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut i 2015. Under uddannelsen blev jeg præsenteret for fødselsforberedelse og lige siden har jeg haft en følelse af, at det var i den retning jeg skulle.

 

I 2019 startede jeg min egen virksomhed ”Krop, ro og balance”, hvor jeg kører ud som massør og psykomotorisk behandler.

Gennem mit arbejde med massage har jeg mødt mange nybagte mødre. Ofte er snakken faldet på den manglende fødselsforberedelse, og hvordan det både før, under og efter fødslen har været med til at skabe følelser af frustration og afmagt.

En dag sagde en kunde pludselig til mig ”du skal da være doula!”. Det tændte et nyt lys i mig, og jeg var ikke i tvivl om, at det var det, jeg skulle.

2021 blev derfor året, hvor jeg færdiggjorde min uddannelse som fødselsterapeut, og i 2022 startede jeg min virksomhed Fødselsterapeuten i Randers.

 

Min hverdag går nu  med at vejlede mødre og fædre i, hvordan de bliver klar til den kommende fødsel. Jeg mødes med dem og snakker med dem om deres bekymringer og glæder, og sammen afdækker vi de ønsker og forventninger, som de har til fødslen. Under fødslen fungerer jeg som en ekstra partner, som giver dem støtte og omsorg. Og efter der er indtruffet ro på de nybagte forældres liv mødes jeg igen med dem og snakker om deres oplevelse af fødslen, og giver dem  vejledning i amning.

Min hverdag går også med at afhjælpe graviditetsgener og reducere stress igennem forskellige former for massage.

Job, uddannelser og kurser

2022 -

Fødselsterapeut

Fødselsterapeuten i Randers

2022

Massage til gravide

Nordlys Massageinstitut

2021 -

Underviser i babyrytmik

FOF Randers - Favrskov - Mariagerfjord

2021

Rebozo 2

Moderhuset MAIA

2021

Meyermetoden

MEYERMETODEN

2021

Fødselsterapeutuddannelsen

Fødselsterapeuten

2019 - 2022

Massør

RaskRask

2017

Moderne smertevidenskab

Smertevidenskab

2017

Mindful Moving instruktørkursus

Mindful Moving

2012 - 2015

Psykomotorisk terapeut uddannelse

VIA University College

2010

Sportsmassørkursus

Idrætshøjskolen Sønderborg (IHS)

Billede af Juan Encalada

Følg mig

Følg mig på Instagram og facebook og få nyheder og gode rabatter.

  • Instagram
  • Facebook

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til

mine behandlinger eller blot er nysgerrig på, hvad jeg kan tilbyde dig.

Tak for din besked. Du hører fra mig hurtigst muligt.

bottom of page