top of page

Alt det
praktiske

Find svar på de ofte stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Find svar på dine spørgsmål

 • Hvor foregår behandlingerne?
  Alle behandlinger og samtaler foregår hjemme hos dig/jer i trygge og rolige omgivelser. Skal du have massage, medbringer jeg selv det nødvendige udstyr.
 • Kan vi mødes med dig inden vi takker ja til et forløb?
  Jeg tilbyder altid 30 minutters gratis og uforpligtende forsamtale. Samtalen foregår hjemme hos jer, og formålet er, at begge parter kan mærke, om kemien mellem er rigtig. Ingen af parterne forpligter sig til at indgå i et videre forløb.
 • Hvor lang tid før termin står du klar til at deltage i fødslen?
  Jeg står på "stand-by" til at kunne hjælpe med fødslen 14 dage op til termin og indtil fødslen går i gang. Skulle fødslen gå i gang tidligere end 14 dage før termin, har du mulighed for at kontakte mig med henblik på at deltage i fødslen, men jeg forbeholder mig retten til at afvise at kunne hjælpe. Såfremt der skulle forekomme en for tidlig fødsel, jeg ikke har mulighed for at deltage i, forekommer der 50 % reduktion af den oprindeligt aftalte pris for fødselspakken.
 • Hvilket område dækker du?
  Jeg kører ud i kommunerne Randers, Favrskov og Mariagerfjord. Alle ydelser foregår hjemme hos dig. Ydelsen “fødselsstøtte” kan dog også foregå på det sygehus, du er tilknyttet - uanset sygehusets beliggenhed.
 • Jeg vil gerne føde hjemme - deltager du i hjemmefødsel?
  Uanset om jeres plan er at føde hjemme eller på hospitalet, så hjælper jeg som fødselsterapeut under hele fødselsforløbet. Inden fødslen snakker vi om, hvordan I ønsker, at fødslen skal foregå i jeres hjem, så I kan blive mest muligt klar i trygge omgivelser.
 • Skal jeg have noget klar til massage?
  Du skal selv sørge for at have et lagen og håndklæde klar til massage. Jeg medbringer selv nødvendigt udstyr til behandlingen, eksempelvis massagebriks, olie, yogamåtte og rebozo.
 • Hvordan betaler jeg?
  Du kan betale med kort via min hjemmeside, når du booker behandling, eller med MobilePay efter endt behandling.
 • Er det muligt at betale i rater?
  Ja, vi kan godt lave en aftale om, at beløbet for et forløb betales i rater. Det fulde beløb skal være betalt inden ydelsens afslutning eller efter nærmere aftale.
Anker 1
Anker 2
bottom of page