top of page

Føl jer trygge med en ekstra partner

Med en ekstra partner vil I modtage professionel vejledning, støtte og omsorg før, under og efter fødslen.

Fødselsstøtte

Det indeholder forløbet

Uanset om jeres plan er at føde hjemme eller på hospitalet, så hjælper jeg som fødselsterapeut under hele fødselsforløbet.

 

Min opgave er at støtte, vejlede og give omsorg til dig og din partner før, under og efter fødslen. Målet er, at I bliver trygge og føler jer klar til fødslen og tiden efter.

Forløbet består af:

Før fødslen

Vi mødes minimum tre gange inden fødslen. Ved disse møder gennemgår vi, hvad I har af ønsker og forventninger til fødslen.

Fødselsforberedelse vil også indgå som en del af vores møder.

Fødslen

Når fødslen er på trapperne, kommer jeg til jer. Under fødslen møder jeg jer med det udgangspunkt, som vi har aftalt før fødslen. Samtidig giver jeg jer den støtte og omsorg, som I har behov for under fødslen. Jeg forlader jer først, når barnet er født og der er ro på jer.

Efter fødslen

Til efterfødselsbesøget snakker vi om, hvordan fødslen forløb og jeres efterfølgende tanker om fødslen. Derudover giver jeg jer støtte og vejledning i amningen. Jeg vil naturligvis også besvare eventuelle spørgsmål, som I ellers måtte have.

Jeg tilbyder kun fødselsstøtte i en pakkeløsning (det er muligt efter aftale at skræddersy den pakkeløsning, som passer bedst til jer) . For at jeg kan deltage i jeres fødsel, skal vi som minimum have mødt hinanden tre gange inden fødslen.

Anker 1

Som person er jeg meget rolig, nærværende og tillidsfuld. Jeg tager udgangspunkt i jer og jeres ønsker, så vi får et skræddersyet forløb, der passer præcis til jeres behov.

- Sarah, fødselsterapeut -

Billede af Juan Encalada

Følg mig

Følg mig på Instagram og facebook og få nyheder og gode rabatter.

  • Instagram
  • Facebook

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til

mine behandlinger eller blot er nysgerrig på, hvad jeg kan tilbyde dig.

Tak for din besked. Du hører fra mig hurtigst muligt.

bottom of page